Εκδρομές Εξωτερικού
 

Our office organizes journeys as efficient as possible according to our customer’s needs and aims to meet our customer’s requirements. Our experienced drivers are transferring our clients with safety all over Europe and Asia. Some of the most popular destinations are:

  • Turkey
  • Bulgaria
  • Austria
  • Czech
  • Hungary
  • France
  • Spain
  • Italy and many others

Το γραφείο μας σας μεταφέρει σε προορισμούς μεγάλων πόλεων σε Ευρώπη και Ασία και φροντίζει για την άρτια οργάνωση του ταξιδιού σας. Ενδεικτικά μερικοί από τους προορισμούς μας είναι:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΙΑ (7 μέρες οδικώς)

Στην μαγευτική Κωνσταντινούπολη ο επισκέπτης θα θαυμάσει την περίφημη εκκλησία της Αγίας Σοφίας, το Μπλε Τζαμί, τον Βυζαντινό Ιππόδρομο, το ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ, το Οικουμενικό Πατριαρχείο και άλλα αξιόλογα μνημεία. Επίσης, θα έχει την δυνατότητα να περιπλανηθεί στην κλειστή αγορά Καπαλί Τσαρσί, να γευτεί τις πολίτικες γεύσεις και την νυχτερινή ζωή της πόλης.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ- ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ-ΣΟΦΙΑ-ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ) (5 μέρες οδικώς)

Στη Βουλγαρία ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει το μοναστήρι του Ρίλα που χρονολογείται από τον 10ο αιώνα, την πόλη της Σόφιας με τον Καθεδρικό Ναό του Αλεξάνδρου Νέφσκι και την Φιλιππούπολη με το Ρωμαϊκό Αμφιθέατρο.

Η Βουλγαρία είναι ένας προορισμός για χειμερινές εξορμήσεις για σκι στα πιο γνωστά χιονοδρομικά κέντρα όπως το Μπάνσκο, το Μπόροβετς και το Παμπόροβο. Επίσης, η Βουλγαρία παρέχει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να απολαύσει ένα ταξίδι ευεξίας και ομορφιάς σε SPA καθώς φημίζεται για τις ιαματικές πηγές της.

ΙΤΑΛΙΑ (ΡΩΜΗ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ-ΒΕΝΕΤΙΑ) (8 μέρες οδικώς)

Στην Ιταλία ο ταξιδιώτης έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί τη Πομπηία, την αιώνια πόλη της Ρώμης με το Βατικανό, την περίφημη Βία Βένετο, το εντυπωσιακό σιντριβάνι της Φοντάνα Ντι Τρέβι, το Κολοσσαίο, την Ρωμαϊκή Αγορά και άλλα. Στη διαδρομή προς την Φλωρεντία θα θαυμάσει την Πίζα με τον κεκλιμένο πύργο. Στην Φλωρεντία θα δει το Ντουόμο, το Παλάτσο Βέκιο, το Σάντρα Κρότσε και το Παλάτσιο Ουφίσκι. Τελευταίος προορισμός του επισκέπτη η πόλη των Δόγηδων, η Βενετία με την πλατεία του Αγίου Μάρκου, την γέφυρα των στεναγμών.

ΠΑΡΙΣΙ (ΜΙΛΑΝΟ-ΓΕΝΕΥΗ-ΖΥΡΙΧΗ-ΛΟΥΚΕΡΝΗ) (11 μέρες οδικώς)

Στην πόλη του φωτός ο επισκέπτης θα θαυμάσει, μεταξύ άλλων, τον πύργο του Άιφελ, την Παναγία των Παρισίων, την Όπερα, το μουσείο του Λούβρου, τα ανάκτορα των Βερσαλλιών και τον Μαγικό κόσμο της Ντίσνευλαντ. Το Παρίσι προσφέρει πλούσια νυχτερινή διασκέδαση στα πιο γνωστά καμπαρέ όπως το Λίντο και το Μουλέν Ρουζ. Η εκδρομή αυτή συνδυάζει την επίσκεψη στις πιο όμορφες πόλεις της Ελβετίας όπως η Λουκέρνη και η Ζυρίχη και τους περίφημους καταρράκτες του ποταμού Ρήνου.

ΠΡΑΓΑ – ΒΙΕΝΝΗ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (11 μέρες οδικώς)

Η πρωτεύουσα της Τσεχίας η Πράγα είναι χτισμένη στις όχθες του ποταμού Μολδάβα. Θα θαυμάσετε το περίφημο Ρολόι , το ναό του Αγίου Βίτου, την Γέφυρα του Καρόλου και θα παρακολουθήσετε το περίφημο Μαύρο θέατρο. Στην αρχοντική Βουδαπέστη θα ξεναγηθούμε στο λόφο Γκέλλερτ, στο ναό του Αγίου Ματίας, στους Πύργους των Ψαράδων και θα απολαύσουμε μια βόλτα με καραβάκι στον φωτισμένο ποταμό Δούναβη. Τέλος, στη πρωτεύουσα της Αυστρίας την Βιέννη ο επισκέπτης θα δει τα ανάκτορα του Σενμπρούν, την Όπερα, το χειμερινό και το θερινό ανάκτορο της Βασίλισσας Σίσσης, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου κ.α.Οι ομορφιές της Ευρώπης και της Ασίας είναι ανεξάντλητες. Το γραφείο μας είναι στη διάθεσή σας με ακόμα περισσότερα προγράμματα εκδρομών για την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτησή σας.